LAVA Architecten
Parijsstraat 74 3000 Leuven
00 32 16 23 01 41

LAVA wint Design, Build en preFinance wedstrijd te Sint-Katelijne-Waver


TM Kompas (LAVA Architecten x Cordeel x Tractebel) wint de wedstrijd voor de bouw van een nieuwe bibliotheek, conservatorium, jeugdhuis, fuif- en evenementenzaal.

Lees het artikel op architectura.be.

Sint-Katelijne-Waver, 2021

Eerste steen voor Politiecommissariaat AMOW


Politiezone AMOW stelde afgelopen week het ontwerp voor van hun nieuwe politiecommissariaat! 
De minister van Binnenlandse Zaken en de burgemeesters van Asse, Merchtem, Opwijk en Wemmel kapselden samen met het politiekorps, LAVA Architecten en aannemer Vandenbussche een oorkonde in, als symbolische eerste steen op de site.

Lees hier het artikel.

Asse, 2021

Festival van de architectuur


Bezoek Wit Huis op zondag 17 oktober tijdens het Festival van de architectuur.

 

Leuven, 2021

Brussels Architecture Prize


LAVA is genomineerd⁠ voor de Brusselse Architectuurprijs ⁠in de categorie ‘Grote interventie’ met Gemeenschapscentrum De Rinck te Anderlecht.⁠

Stem hier op je favoriete project!

Brussel, 2021

Wedstrijd Kerselaar te Ieper gewonnen!


LAVA x Cnockaert Architecture winnen de wedstrijd Kerselaar voor de bouw van 50 sociale woningen te Ieper!

Ieper, 2021

LAVA wint Design&Build-wedstrijd te Boutersem!


Een nieuwe schoolinfrastructuur met kinderopvang, geënt op het netwerk van trage wegen, omarmt het landelijk landschap. Toekomstgericht vormgegeven als een ruimtelijk heldere figuur tot een inspirerende plek.

Boutersem, 2021

Leuven2030


Leuven2030 gaat in gesprek met LAVA over de duurzame renovatie in het Paridaensinstituut in Leuven. Lees het artikel op leuven2030.be

Leuven, 2021

LAVA wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021!


Hopelijk kunnen we snel weer samen- 
wonen,
werken,
scholen.

Leuven, 2021

Levensvreugde Verblijven


LAVA wint de ontwerpopdracht voor het onthaal en een nieuwe cluster voor Levensvreugde Verblijven vzw, een warme thuis met woonondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking

Aalst, 2020

Rommelaere instituut


In opdracht van de Gentse Universiteit winnen Team van Meer! en LAVA de opdracht voor de restauratie en herbestemming van het neogotisch Rommelaere instituut, in 1899 gerealiseerd door architect Louis Cloquet.

Lees het artikel op architectura.be

Gent, 2020
in progress terug